cool hit counter Formule 1 Kwalificatie Oostenrijk Skip to main content

Formule 1 Kwalificatie Oostenrijk

Max Verstappen heeft zijn zesde pole position gepakt in de kwalificatie voor de Grand Prix van Oostenrijk. De startgrid of startopstelling voor de Grand Prix van Steiermark Oostenrijk 2 is vrij eenvoudig samen te stellen.


Max Verstappen Kwalificatie F1 Gp 2017 Op De Red Bull Ring In Spielberg Oostenrijk Gerda Favier Oostenrijk

Uitslag kwalificatie Formule 1 Grand Prix Monaco 2021.

Formule 1 kwalificatie oostenrijk. Dat geldt overigens ook voor de race. Grand Prix van Oostenrijk 2021. Zijn naam is Lando Norris die op vrijdag tijdens een gele vlag-situatie eerst Sergio Pérez en daarna Pierre Gasly.

Wie wint de race om de pole-position en vanaf welke plekken starten de andere Formule 1-coure. Bekijk hier de laatste resultaten voor GP Oostenrijk 2020. 7 hours agoSergio Perez was bezig met een droomweekend.

In de studio blikt presentator Rob Kamphues met Robert Doornbos en andere gasten vooruit op de race van vanmiddag. 13 hours agoVerstappen treurt niet te lang over kwalificatie maar baalt van Tsunoda. Wie wint de race om de pole-position en vanaf welke plekken starten de andere Formule 1-coure.

Startopstelling Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2 2020. Perez kwalificeerde zich als vierde en verscheen teleurgesteld voor. George Russell schopte het wel tot Q2.

Samenvatting van de kwalificatie op het circuit van Oostenrijk. Maar in zijn laatste snelle run ging hij wijd door toedoen van Yuki TsunodaDe jonge Japanner reed in de weg en ruïneerde de rondjes van Perez en teamgenoot Max Verstappen. GP Verenigde Staten 2021.

In Q1 verloren we verrassend Esteban Ocon en wist ook Kimi Raikkonen het niet te redden. Mick schumacher kon niet deelnemen aan de kwalificatie omdat zijn auto te zwaar beschadigd was na een ongeluk tijdens vrije training 3. Het werd vrijdag al voorspeld dat er een fors regengebied onderweg was richting Spielberg.

21 rows FORMULA 1 ROLEX BELGIAN GRAND PRIX 2020 QUALIFYING 28 30 Aug 2020 Circuit. Om 1345 uur begint een uitgebreide voorbeschouwing op de race op de Red Bull Ring in Spielberg. Livestream kwalificatie Formule 1 GP Mexico Kijk hier zaterdag 6 november om 2100 uur gratis naar de F1 kwalificatie GP Mexico.

Hij was beide Mercedes-coureurs te snel af. Hij was sneller dan de Mercedes-coureurs Valtteri Bottas en Lewis Hamilton. Grand Prix Oostenrijk op televisie.

Die begint zondag eveneens om 1400 uur. Forse regenbuien bedreigen F1-kwalificatie Oostenrijk. En zoals het er momenteel uitziet is de kans groot dat de F1-kwalificatie voor de Grand Prix van Steiermark niet door kan gaan.

Max Verstappen liveHet F1-circus is in Spielberg voor de Formula 1 Grosser Preis der. Kwalificatie Formule 1. Bekijk hier de laatste resultaten voor GP Oostenrijk 2021.

De Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk is vanmiddag ook live te zien op de televisie via sportzender Ziggo Sport. Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Oostenrijk 2018 30 juni 2018 Auteur Ruud Dimmers Valtteri Bottas heeft de poleposition behaald voor de GP van Oostenrijk. F1 Kwalificatie Uitslag Monaco - Formule 1 Samenvatting Kwalificatie Gp Van Oostenrijk 2 2021.

Laatste Formule 1 nieuws. GP Verenigde Staten 2021. De Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk vindt plaats in het weekend van 2 tot en met 4 juli 2021.

De kwalificatie voor de Grand Prix van Turkije begint namelijk om 1400 uur Nederlandse tijd. Max Verstappen heeft de poleposition gepakt voor de GP van Stiermarken. 1503 - 1631.

Ook de derde vrije training wordt mogelijk bedreigd. Simply lovely roept Verstappen over de boordradio van zijn team als blijkt dat zijn bijzondere ronde genoeg is voor de pole position. Waar Formule 1-kwalificaties normaliter om 1500 uur beginnen is dat dit weekend niet zo.

Voor de tweede keer in evenzoveel weekends is er morgen een F1 race op het circuit van Spielberg. Laatste Formule 1 nieuws. 22 - 24 okt.

Samenvatting van de kwalificatie op het circuit van Oostenrijk. 1513 - 1647. Wie hobbel-de-bobbelt er naar de pole position in de kwalificatie voor de Grand Prix van Amerika.

Verstappen vertrekt toch vanaf pole position bij de start van de gp van monaco. Volg de race via ons live verslag. Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Stiermarken 2021.

In zijn eigen Mexico was hij elke sessie bloedsnel en in de kwalificatie moest hij zijn eerste slag slaan. 22 - 24 okt. De kwalificatie vindt plaats op zaterdagmiddag 3 juli en begint om 1500 uur.

Er is maar één coureur die van positie veranderd. Livestreaming Formule 1 Grand Prix van Steiermark op de Red Bull Ring. Na de dominante overwinning die Max.


Uitslag Kwalificatie F1 Oostenrijk 2020 Red Bull F1 F1 Lewis Hamilton Racing


Max Verstappen Verstappen Nl


Valtteri Bottas Mercedes Circuit De Catalunya 2020 Valtteri Bottas Mercedes Circuit


2018 Red Bull Rb14 Tag Heuer Daniel Ricciardo Red Bull Racing Grand Prix Ayrton Senna


Vijf Van De Meest Gedenkwaardige Verstappen Uitspraken Racingnews365 Hilarische Uitspraken Hilarisch Valsspelen


Pin On Max Verstappen


Pin Pa Max Verstappen Red Bull Formule 1


F1 Gp Belgium Spa 27th Of August 2017 ベルギー ルクレール ホンダ


Verstappen Derde In Kwalificatie Gp Oostenrijk Bottas Pakt Poleposition Lamborghini Gallardo Grand Prix Valentino Rossi


Pin Op Actualites


Max Verstappen Verstappen Nl Seizoenen


Kwalificatie Formule 1 Grand Prix Van Oostenrijk 2017 Grand Prix Formule 1 Oostenrijk


The Bulls Rbr Red Bull Racing Max Verstappen Red Bull


Max Verstappen Red Bull Suzuka 2016 Max Verstappen Red Bull Racing Racing


Pin On Nieuws


Max Verstappen Krijgt Eindelijk Party Modus Bij Gp Oostenrijk Racingnews365 Oostenrijk Engeland Grand Prix


Max Verstappen Pakt P3 In Een Spannende Kwalificatie Oostenrijk Formule 1 Ferrari


ボード F1 Intemporeale のピン


Max Verstappen Jarig Red Bull Racing Aston Martin Formule 1

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar